Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СПАРТАКІАДА

Дата: 03.02.2023 15:57
Кількість переглядів: 56

СПАРТАКІАДА учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади із шахів і шашок відбулась сьогодні у Захарівському ліцеї. Відкриваючи Спартакіаду, О.К. Осійчук передав вітання і від Андрія Васильовича Бабенка всім учасникам заходу: спортивного завзяття, командної злагодженості, в рівній, чесній та цікавій боротьбі отримати бажану перемогу, а суддівській колегії – терпіння та неупередженого ставлення до команд. Для участі у спартакіаді приїхали шкільні команди з Павлівки, Росіянівки, Майорського, Оленівки, Новопавлівки та Захарівки.

Серед ліцеїв по шахам зайняли перше місце КЗ «Росіянівський ліцей», друге - КЗ «Павлівський ліцей». Серед гімназій - перше місце КЗ «Оленівська гімназія».

По шашкам серед ліцеїв місця розподілили: першість за КЗ «Росіянівський ліцей», почесне друге посіли КЗ «Павлівський ліцей», третє КОЗ «Захарівський ліцей». Серед гімназій: КЗ «Майорська гімназія» - першість, друге - КЗ «Новопавлівська гімназія», третє - КЗ «Оленівська гімназія». Загальний залік по шахам та шашкам зайняли відповідно : КЗ «Оленівська гімназія», КЗ «Новопавлівська гімназія» та КЗ «Росіянівська ліцей». В особистому заліку по шахам відповідно :Борисова Софія , Черлат Станіслав та Агапій Олександр. По шашкам перші місця розподіли: Варкан Олексій, Гаврилиця Артем, Бренкульська Олена.

Олексій Осійчук вручив Грамоти та привітав переможців і команди, тренерів та їх вихованців. «Ви – найкращі, ви – молодці! Разом до Великої Перемоги України» -закликав насамкінець Олексій Кузьмич.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь