A A A K K K
для людей із порушенням зору
Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання 25 сесії селищної ради в березні 2023 року         

Дата: 27.02.2023 11:30
Кількість переглядів: 56

        

1. Про затвердження Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Захарівської селищної територіальної громади Роздільнянського району на 2023-2024 роки.

 

2. Про затвердження Цільової програми фінансової підтримки відділення інспекторів прикордонної служби «Павлівка» 2 прикордонного загону з метою забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні на 2023 рік.

 

3.  Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку та підтримки обдарованих і талановитих дітей, молоді Захарівської селищної ради на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області від 30.07.2021 року № 713-VIII

 

4. Про внесення змін до цільової Програми підтримки малозабезпечених верств населення на 2021-2023 роки Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області, затвердженої рішенням Захарівської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 35- VIII.

 

5. Про внесення змін до Програми розвитку культури Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Захарівської селищнї ради від 02 березня 2021 року № 98- VIII.

 

6. Про внесення змін до рішення Захарівської селищної ради від  14 грудня 2022 року № 1892- VIII   «Про затвердження структури виконавчих органів Захарівської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

 

7. Про фінансування заходів Комплексної Програми «Підтримки первинної медицини Захарівщини» на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Захарівської селищної ради від 02.03.2021 року № 96- VIII.

 

8. Про виділення коштів з бюджету Захарівської селищної ради на проведення ремонтних робіт в закладах освіти.

 

 9. Про затвердження звіту про виконання бюджету Захарівської селищної ради за 2022 рік.

 

 10. Про внесення змін та доповнень до рішення Захарівської селищної ради від 14 грудня 2022 року № 1895-VIII «Про бюджет                 Захарівської селищної ради на 2023 рік».

 

11. Про звіт виконання Плану (Програми) соціально-економічного та культурного розвитку Захарівської селищної ради на 2022 рік.

 

12. Про затвердження Плану (Програми) соціально-економічного та культурного розвитку Захарівської селищної ради на 2023 рік.

 

13. Про  затвердження звіту про роботу КЗ «Народний історико-краєзнавчий музей» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області за 2022 рік.

        

14. Про затвердження звіту про роботу КЗ «Публічна бібліотека» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області за 2022 рік.

 

         15.  Про затвердження звіту про роботу КЗ «Центр культури і дозвілля» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області за 2022 рік.

 

         16. Про затвердження звіту про роботу КЗ «Захарівська дитяча музична школа» за 2022 рік.

 

         17. Про затвердження звіту про роботу КЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області за 2022 рік.

 

18. Про затвердження акту приймання-передачі основних засобів та  передачу на баланс КНП «Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області  рентгнівського цифрового мамографічного комплексу із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Одеської області.

 

19. Про затвердження акту приймання-передачі та прийняття на баланс Захарівської селищної ради побудованого об’єкту «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, 1Б, смт. Захарівка Захарівського району – будівництво».

 

20. Про надання дозволу КНП «Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області  на передачу в оренду Роздільнянському районному відокремленому підрозділу ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров’я України» дозиметра-радіометра МКС-05 «ТЕРРА».

 

21. Про надання дозволу 2 Прикордонному Загону Державної служби України на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування зі зміною цільового призначення, для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби України КВЦПЗ-15.03 на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населеного пункту).

 

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту за межами с. Глибокояр та передачу в постійне користування земельної ділянки ТОВ «Оператор ГТС України».

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь