Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КОНСТРУКТИВНА ЗУСТРІЧ

Дата: 06.03.2023 08:28
Кількість переглядів: 50

Захарівського селищного голови Олексія Осійчука з Валентином Рибаком, представником Одеського регіонального відділення Асоціації ОТГ, відбулась у другій половині дня точно за призначеним часом. Пан Валентин, ознайомивши з напрямками та діяльністю Асоціації, особливо підкреслив, що Всеукраїнська організація активно сприяє становленню та розвитку територіальних громад як основи нової цілісної системи потужного і дієвого місцевого самоврядування України. Таким чином запропонував вступ Захарівської селищної ради до «Асоціації об’єднаних територіальних громад», уповноваживши селищного голову представляти Захарівщину у зазначеному об’єднані.

Всеукраїнська асоціація об’єднаних територіальних громад уже налічує 660 членів-громад та має свої регіональні відділення в усіх областях та регіонах. Асоціація є недержавною, позапартійною та некомерційною організацією. Свою діяльність засновує на визнаних в Європі підходах. Насамкінець зустрічі, посадовці підтвердили наміри взаємовигідної співпраці та підтримки.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь