Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЖИВИМ КОРИДОРОМ

Дата: 15.03.2023 11:22
Кількість переглядів: 53

стрічало рідне село свого Героя. Із синьо-жовтими прапорами, на колінах, з квітами і сльозами на очах зустріли останній військовий ескорт відважного Воїна Світла.

Гіркотою і болем відізвалась звістка про загибель на східному фронті чудового хлопця Грабаровського Ігоря. На Донеччині, в бою під Вугледаром, ворожа куля забрала життя 26-річного Захисника, Побратима, Синочка, Брата, Чоловіка, Татка, Онука .

Ця новина гірко вдарила в серця усіх жителів громади, хто знав, хто дружив, товаришував. Рідні не в силі були повірити чорній звістці…Невимовно важко змиритись із тим, що найріднішої людини вже немає поруч.

Наші серця сповнені люті на ворогів і безмірного суму за загиблим воїном. Його душа нині приєдналася до небесних Лицарів, аби звідти берегти живих…

Спочивай з миром, Воїне! Ти відтепер і назавжди серед Небесного воїнства, а пам’ять про тебе завжди житиме в наших серцях!

Православний чин похорону та прощання з Героєм відбудеться Фото без описубіля рідної хати у с.Майорське, о 12-ій годині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь