Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГЕРОЯМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ, НИМИ СТАЮТЬ

Дата: 16.03.2023 13:23
Кількість переглядів: 176

Боронячи рідну землю від рашистів, 6 березня 2023 року під час виконання військового обов’язку, вірний військовій присязі у бою за Україну, загинув житель села Майорське, Герой, наш земляк Ігор Олегович Грабаровський. На полі пекельної битви із російським агресором загинув бойовий товариш, побратим, навідник зенітного артилерійського взводу роти вогневої підтримки батальйону морської піхоти вчА0216, матрос. Смерть Героя спіткала у населеному пункті Вугледар Волноваського району, Донецької області.

Матрос Грабаровський з першого дня збройної агресії московії, із самого 24 лютого 2022 року, прибув до військкомату. Без вагань, без одговорок став на захист своєї родини, рідної землі та кожного з нас. Батьки Олег Вікторович та Вікторія Сергіївна достойно виховали сина, виховали чесним і сумлінним, мужнім і добрим хлопцем, за якого ніколи не було соромно. На фронті Ігор наближав Мир і Перемогу, але ціна надто велика. Ціна - життя.

Велелюдно, усим великим селом, дружною родиною, з державними символами проводжали Героя в останню путь. Плакали старі і малі, ридали батьки і молода дружина, рідні і близькі вмивалися пекучими слізьми… Красень, працьовитий, приходив на допомогу тим, хто цього потребував. Беручкий до будь-якої роботи, прагнув забезпечити свою молоду родину, порадувати чудову дружину Катерину, потішити сюрпризами маленьких діточок Евелінку та Єгора, допомогти батькам, підтримати рідних, друзів. Молодий, сильний, у розквіті життя і сил, сповнений мрій і сподівань, героїчно загинув на східному фронті Батьківщини.

В прощальні церемонії Олексій Осійчук, Захарівський селищний голова зазначив: «Від усієї громади, сердечно співчуваю батькам Вікторії Сергіївні та Олегу Вікторовичу Грабаровським, дружині Катерині Валеріївні та маленьким діточкам, рідним і близьким, побратимам і друзям…

Перехоплює подих від нестерпного болю, від сердечного щему…Кріпіться і мужайтесь…Хай Господь додасть вам сил і терпіння перенести величезне родинне горе. Велика, і жадана кожним з нас, Перемога наближається ціною життів найкращих синів Захарівщини, найдостойніших громадян України, які жертовно кладуть на вівтар свободи, волі і незалежності нашої держави - найцінніше. В історію перемоги назавжди впишеться імя Грабаровського Ігоря Олеговича, Героя і Захисника, Воїна і Пробратима.

Слава і Честь полеглим! Память і Шана навіки!

Слава її Героям! Слава Україні!»

З останнім військовим салютом на честь відважного матроса Грабаровського, його добра душа долучилась до когорти Янголів-Охоронців рідної Захарівщини.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь