РОБОЧИЙ ВІЗИТ
до Павлівського старостинського округу Олексія Осійчука, звісно, вміщав відвідини навчального закладу. Директор Алла Миколаївна Колєснік провела екскурс усіма приміщеннями будівлі - переконались у дотриманні температурного режиму у навчальних класах, оглянули хід облаштування та забезпечення «класу безпеки», проінспектували перебування дошкільнят у групах та безпечне перебування дітей та дорослих в укриттях під час повітряної тривоги, обговорили організацію та налагодження харчування учнів, ряд деяких проблемних питань закладу. З особливим акцентом обговорено питання дотримання вимог законодавства з питань безпечності харчових продуктів, підходів до організації харчування, підготовки та розроблення чотиритижневих меню. « Співпраця та взаємодія між навчальними закладами та Держпродспоживслужбою є дуже важливою для забезпечення якісного харчування дітей в закладах освіти та забезпечення контролю за якістю та безпекою продуктів харчування» – наголосив Олексій Осійчук.