Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ODESA EXPO 2030 ПРЕЗЕНТУВАЛИ НА ОНЛАЙН-СИМПОЗІУМІ ISIE

Дата: 03.04.2023 08:18
Кількість переглядів: 112

«НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ В ДИЗАЙНІ ВСЕСВІТНІХ ЕКСПО»

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Роман Григоришин презентував Odesa EXPO 2030 на другому щорічному онлайн-симпозіумі ISIE

«Найкращі практики в дизайні Всесвітніх Експо».

На онлайн-симпозіумі ISIE 2023 свої доповіді презентували вчені, професіонали та ентузіасти, щоб вивчити досвід минулого та створити нові ідеї та практики, пов’язані з дизайном майбутніх Всесвітніх виставок.

 У перший день панельні дискусії зосередилися на уроках, отриманих із попередніх заходів, а також на висвітлені роботи експертів у сферах, пов’язаних з дизайном виставок 21 століття.

 Другий день був присвячений запрошеним учасникам, а саме дизайнерам нещодавньої виставки у Дубаї. Своїм досвідом також поділилися дизайнери іспанського та австрійського павільйонів Expo 2020. Після них виступали представники кандидатів на участь у майбутніх Всесвітніх виставка: Expo 2025 в Осаці, Expo 2027 та Expo 2030.

Що таке ISIE (The Institute for the Study of International Expositions)?

Це — глобальна міждисциплінарна мережа дослідників і фахівців, зацікавлених у дизайні, просуванні, впливовості та важливості проведення, а також сприйнятті та наслідках всесвітніх ярмарків і виставок, що проводяться з 1851 року. Члени ISIE мають знання не тільки в області історії архітектури, науки, дипломатії, мистецтва і технологій, а й з багатьох інших дисциплін. Інститут також приймає всіх, хто зацікавлений у дослідженні пересічних аспектів Всесвітніх виставок.

Провели онлайн-симпозіумі ISIE 2023 за підтримки Коледжу архітектури, планування та ландшафтної архітектури Університету Арізони та Центру трансформаційних медіа-технологій Технологічного університету Свінберна, Австралія.

Немає опису світлини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь