Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ШКОЛЯРІ ОДЕЩИНИ ПОВЕРНУЛИСЯ ДО НАВЧАННЯ

Дата: 04.04.2023 08:36
Кількість переглядів: 58

Станом на 3 квітня, після весняних канікул, із 725 закладів загальної середньої освіти області 717 відновили освітній процес в очному та змішаному форматі, з них 208 – дистанційно.

Загалом 273 172 здобувача освіти знову сіли за парти. Ще 2 239 учнів 8 шкіл продовжують відпочивати.

☝🏻Зауважимо, що час проведення весняних канікул визначають педагогічні ради закладів освіти. На це впливає кілька факторів: зокрема, період попередніх, зимових канікул, форма навчання, відпрацьовані навчальні години тощо.

📌 Цей навчальний рік триватиме з 1 вересня по 30 червня. Однак, відповідним розпорядженням Одеської обласної військової адміністрації буде визначено дату останнього дзвоника, орієнтовно 26 травня. Про що буде повідомлено додатково.

«Нагадую, що сьогодні, 3 квітня, стартує реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 3 травня. Зареєструватися можна буде в персональному онлайн-кабінеті вступника. До основного блоку НМТ увійшли українська мова та математика – вони будуть автоматично зазначені під час реєстрації. Випускник має вибрати із запропонованого переліку лише один із предметів другого блоку НМТ. Раджу не зволікати з реєстрацією, аби мати час на усунення недоліків чи внесення змін», - повідомив директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь