Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Звернення начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія ПРИХОДЬКА з нагоди визволення м.Роздільна та Роздільнянського району від нацистських загарбників.

Дата: 04.04.2023 15:19
Кількість переглядів: 45

Шановні Роздільнянці, шановні ветерани Другої світової війни!

Сердечно вітаю Вас з 79-ю річницею визволення м.Роздільна та Роздільнянського району від нацистських загарбників.

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності. Скільки б не минуло років, скільки б не змінилось поколінь українців — пам’ять про ті буремні роки, коли рідну землю розривали вибухи, тисячами гинули люди та вщент згорали села — все це назавжди залишиться в наших серцях.

Шановні ветерани! Ваші мужність та нескореність духу, відвага та героїзм були та є зразком для молодого покоління українського воїна! Низький уклін та щира вдячність всім, хто віддав своє життя у боротьбі за існування українського народу. Світла пам’ять нашим ветеранам, які на власних плечах підіймали країну з руїн, відбудовували мирне життя в нашому місті та селах.

Але, на жаль, сьогодні наша країна знову не знає спокою — підступна війна, яку розв’язала росія проти українського народу, руйнує сім’ї та калічить життя. Сьогодні на захист рідної землі, незалежності Батьківщини стали онуки, правнуки визволителів 1944-го року.

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників!

Ми пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Тож бажаємо всім захисникам нашої України, їх родинам, та всім мешканцям району здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій!

Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено миром, радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь