Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ТЕМАТИЧНА ВИСТАВКА «ЗІРКА ПЕРЕМОГИ ЗІЙДЕ В УКРАЇНІ» ДО ПЕРШОЇ РІЧНИЦІ ПОЧАТКУ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ МІСТ

Дата: 07.04.2023 10:21
Кількість переглядів: 46

Минулої весни завдяки вражаючим успіхам наших Збройних сил, а також стійкості та сміливості українського народу у боротьбі з підступним ворогом розпочався шлях до звільнення України від російських окупантів.

Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які відважно борються з ворогом та чинять спротив. Героїчна оборона на Харківщині і на Донбасі, на Півдні, на землі і на морі дала можливість Збройним силам звільнити північні регіони.

До першої річниці початку визволення українських земель від рашистських загарбників обласний центр естетичного виховання у м. Ізмаїлі підготував тематичну виставку «Зірка Перемоги зійде в Україні».

 На виставці представлені патріотичні твори членів НСХУ Дудника В.М. та Левенцової В.Ю. Художні роботи були виконані під впливом трагічних подій у нашій країні. Головною ідеєю творів є нескореність українського народу. Вони вирізняються яскравою емоційністю, глибинним сенсом та вірою у Перемогу.

Шануємо зусилля, героїзм та незламність усіх, хто захищає нашу державу! Світла пам'ять загиблим від російської окупації! Слава Україні!

Немає опису світлини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь