Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Питання кібербезпеки

Дата: 20.04.2023 14:08
Кількість переглядів: 54

Однією з основних ознак розвитку сучасного суспільства є стрімкий розвиток комп’ютерних інформаційних технологій. Сьогодні Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя. У той же час у кіберпросторі існує ряд онлайн-загроз, проте щоб ефективно реагувати на інциденти тільки усвідомлення недостатньо. Питання кібербезпеки повинні бути предметом постійної уваги.

☝🏻 Важливим аспектом формування

компетентності людини в цифровому просторі має бути культура кібербезпеки, яка є складником цифрової компетентності.

☑️ То ж з метою удосконалення знань працівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Одеської області, для поглиблення рівня їх компетентності з питань кібербезпеки і захисту інформації

Управлінням цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації спільно з Обласним інформаційно-аналітичним центром, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, проведено п'ятиденний щорічний онлайн тренінг з питань кібербезпеки, кібергігієни і захисту інформації.

🗣️"Всього навчанням в тренінгу ми охопили понад 470 учасників. Спільно з фаховими експертами, комплексно розглянуто управління кібербезпекою як окремим видом операційної діяльності, як органів влади, так і підприємств будь-якої форми власності. Також опрацювали законодавчу базу у сфері кібербезпеки та технічного захисту інформації. Торкнулись основних заходіа із забезпечення кібербезпеки в органах влади.Переконаний, що опанування новими практичними навичками із впровадження інструментів кібербезпеки та кібергігієни і реалізація їх в практичній площині, дозволить покращити діяльність органів публічної влади Одещини, і тим самим підвищиться рівень якості надання державних послуг громадянам", - зазначає Начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської ОДА Станіслав Ніколайчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь