Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Юні йосипівці у ХVІ Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти

Дата: 21.04.2023 10:30
Кількість переглядів: 54

Дарія Ботнар, учениця 8 класу комунального закладу «Йосипівський ліцей» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області, посіла І місце в ХVІ Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти. За підсумками роботи комісій із перевірки науково-дослідних робіт, на підставі рішення журі ХVІ Міжнародного конкурсу Дарію нагороджено Дипломом. Також за підготовку учениці до конкурсу отримала Подяку і вчителька початкових класів Ложешник Ніла Олександрівна.

На розгляд журі науковців науково-дослідного інституту українознавства було представлене дослідження «Голодомори першої половини ХХ ст.», в якому висвітлено життя мешканців села Йосипівка Роздільнянського району Одеської області.

Також наші учні, Ботнар Дарія, Козаченко Владислав та Супрун Олександра, мають досягнення у Всеукраїнському відкритому інтерактивному конкурсі МАН-ЮНІОР ЕРУДИТ на засадах STEM освіти, та відзначені Сертифікатами.

Учень 8 класу Владислав Козаченко, за ІІІ місце в обласному конкурсі краєзнавчо - дослідницьких робіт учасників ІІ туру Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді « Моя Батьківщина-Україна» напрям « Духовна спадщина мого народу», нагороджений Грамотою.

Сьогодні, коли країна-агресор прагне позбавити нас нашої історії, краєзнавчі дослідження набувають особливої ваги. То ж не варто зупинятись на досягнутому. Вітаємо та бажаємо подальших досягнень!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь