A A A K K K
для людей із порушенням зору
Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання 36 сесії селищної ради в квітні 2024 року

Дата: 25.03.2024 15:22
Кількість переглядів: 47

1. Про затвердження Програми Інформатизації «Цифрова громада» Захарівської селищної ради на 2024-2025 роки.

 

         2. Про затвердження цільової програми фінансової підтримки для інженерного та фортифікаційного облаштування державного кордону, утримання наявної і нарощення інженерної складової в/ч 2196, 2 прикордонного загону Державної прикордонної служби України з метою забезпечення протидії протиправній діяльності на державному кордоні на 2024 рік.

 

         3. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, та підтримку дитячих будинків сімейного типу на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області на 2024-2025 роки.

 

4. Про внесення змін до Програми «Соціальний автобус» на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням Захарівської селищної ради від 22 грудня 2023 року  № 2357-VIII.

 

         5. Про виділення коштів на придбання модуля швидкоспоруджуваної захисної споруди цивільного захисту для КЗ «Новопавлівська гімназія» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області.

 

         6.  Про виділення коштів на придбання модуля швидкоспоруджуваної захисної споруди цивільного захисту для КЗ «Росіянівський ліцей» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області.

 

         7. Про передачу коштів іншої субвенції з бюджету Захарівської селищної ради у вигляді міжбюджетного  трансферту до районного бюджету Роздільнянського району.

 

         8. Про внесення змін до рішення Захарівської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2369 – VIII «Про бюджет Захарівської селищної територіальної громади на 2024 рік».

                                       

9. Про  продовження терміну дії трудового контракту з начальником комунального підприємства «Захарівське виробниче управління житлово-комунального господарства».

 

10. Про затвердження Голосної К. О. на посаді старости Мар’янівського старостинського округу Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області.

 

         11. Про внесення змін до рішення Захарівської селищної ради від 17 листопада 2021 року № 12- VIII «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

 

12. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області» на 2024 рік, затвердженого рішенням Захарівської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2370 – VIII

 

         13. Про надання згоди КНП «Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області на передачу майна Захарівській підстанції СП Роздільнянська СЕ (Ш) МД КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської обласної ради.

                                                                                           

         14. Про дострокове припинення повноважень депутата Захарівської селищної ради восьмого скликання Сорочана О. П.

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

 

 (паї)

         15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) громадянці України Яковлєвій Раїсі Валентинівні на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населеного пункту).

 

         16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) громадянці України Моргун Нілі Сазонівні, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада, масив № 44, ділянка № 36.

 

         17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) громадянам України Бескостенко Марині Олександрівні, Бескостенку Юрію Олександровичу, Герасимчук Світлані Олександрівні на території Захаравської селищної ради за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада, масив № 19, ділянка № 9 (за межами населеного пункту).

 

         18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) громадянці України Ротар Олені Іліївні, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада, масив № 55, ділянка № 7.

 

         19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) громадянину України Гуцану Петру Серафимовичу, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада, масив № 20, Ділянка № 8 (за межами населених пунктів).

 

(оренда)

         20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з правом передачі нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) в оренду СФГ «Роксолана» на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району, Одеської області (за межами населеного пункту).

 

         21. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з правом передачі нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) в оренду ФОП Лунгулу Юрію Олександровичу на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населеного пункту).

 

22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з правом передачі нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) в оренду ФОП Лунгулу Юрію Олександровичу на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населеного пункту).

 

23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з правом передачі нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) в оренду ФОП Лунгулу Юрію Олександровичу на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області (за межами населеного пункту).

 

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРТАУЕР» в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код КВПЦЗ-13.01), яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада, за межами населеного пункту с. Майорське.

 

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОДЕСАГАЗ» в довгострокову оренду терміном на 49 років для розміщення ШРП, ШГРП, ГРПБ, СКЗ, ГК та вимикаючих пристроїв (кранів), (11.04 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури) на території Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області. 

 

         26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СФГ «РУНА» для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада.

 

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СФГ «РУНА» для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Захарівська селищна рада.

 

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди громадянину України Матвєєву Сергію Володимировичу для іншого сільськогосподарського призначення, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Павлівка, вулиця Поштова, будинок 1.

 

(присадибка)

 

         29. Про передачу у власність громадянці України Тишлер Олені Володимирівні земельної ділянки з кадастровим номером 5125255100:02:002:0679, яка розташована за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, смт. Захарівка, вулиця Центральна, 180.

 

         30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянам України Мендеровій Світлані Анатоліївні, Поплужному Сергію Анатолійовичу.

 

         31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину України Черлату Івану Івановичу.

 

         32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину України Федченку Олегу Анатолійовичу.

 

(інше)

33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаража загальною площею 0,0027 га громадянці України Мятизі Раїсі Андріївні.

 

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 5125280500:02:001:0001 ПрАТ «ВФ Україна».

 

35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки з кадастровим номером 5125283600:02:001:0203 ПрАТ «ВФ Україна».

                

36. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0200 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (код КВПЦЗ -13.01), за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, захарівська селищна рада, за межами населеного пункту с. Майорське ТОВ «УКРТАУЕР».

 

37. Про укладення договору оренди землі на новий строк з ДП «БЛАГО» ТОВ «А.І.С.-ПРАЙД».

 

38. Про дострокове розірвання договору оренди землі з ТОВ «РАЙЗ-АГРО».

 

39. Про дострокове розірвання договору оренди землі з ТОВ «РАЙЗ-АГРО».

 

40. Про дострокове розірвання договору оренди землі з ТОВ «РАЙЗ-АГРО».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь