Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РІЧНИЦЯ СПОМИНУ МОЛОДОГО ГЕРОЯ-ЗЕМЛЯКА

Дата: 04.04.2024 16:40
Кількість переглядів: 18

Нині рік пам’яті нашого мужнього Героя-йосипівця Дмитра Івановича Кілієнка …

Рік пекучого болю …

Минає рік , але пам'ять не згасає. Його ім'я все ще живе в серцях тих, хто його знав, кохав, розумів і підтримував. Дмитро був не лише воїном, але і люблячим сином, турботливим братом, на якого завжди можна покластися, товаришем і надійним другом, його героїзм і самопожертва залишила слід у серцях тих, кого він захищав.

Солдат Кілієнко Дмитро Іванович загинув у бою 4-го квітня 2023р. у Миколаївській області , на Кінбурнській косі. Своє молоде життя боєць Кілієнко поклав на олтар Незалежності України, її Волі і Свободи, за рідних, за ненароджених своїх дітей, за можливість жити в мирі нам й будувати світле майбутнє, працювати і творити. Стрілець 1 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти, солдат вч А7399 - усвідомлено і відважно воював, цінував дружбу і братерство, щосили бив ворога.

Загинув, залишивши по собі добрі спомини – відважний захисник нашої держави, просто мужня, хоробра людина, молодий, гарний і дужий. Не долюбив, не докохав, не добудував…

Троє братів Кілієнків Сергій, Дмитро і Микола взяли до рук зброю в обороні України від ненависного ворога. Усі троє синів-орлів, цільні і вмотивовані, мужні і відважні, боронили Державу, вичищаючи нечисть із рідної землі. Матуся Галина Дмитрівна щодень, щогодини із завмиранням серця чекала дзвінків від синочків. Смерть Дмитра, стреси та постійні напруги обірвали життя матері, невдовзі за Дмитром пішла у засвіти і пані Галина.

Війна і далі рушить родини, рушить життя, сіє смерть і горе…

Сьогодні яскраве сонечко огортало золотими променями портрет Дмитра у стрункій плеяді захарівських Героїв, від чого його погляд ставав теплішим і лагіднішим. Легенький вітерець нестримно хотів звеселити Дмитрове волосся, викликати посмішку…

Який молодий, який гарний, красень… як невимовно боляче!

Лише 24 роки, всього 24!

Керівництво селищної ради, близькі родичі Дмитра Івановича, апарат та структурні підрозділи селищної ради вшанували пам'ять земляка-стрільця Кілієнка Дмитра Івановича Хвилиною мовчання, тужливою «Пливе кача» та покладанням квітів до портрета Героя. Згодом, відбувся мітинг з нагоди річниці пам’яті та покладання квітів до пам’ятної дошки Героя у Йосипівському ліцеї, де навчався Дмитро. Олексій Осійчук, Сергій Бабенко та Ольга Конінська разом із родичами, близькими тихою молитвою і добрим вдячним словом згадали Дмитра на місцевому цвинтарі біля могили Героя-бійця. «Ми пам'ятаємо воїна Кілієнка з гордістю та повагою, і завжди будемо вдячні за його службу і жертовність. Хай його світла душа спочиває зі Святими у пантеоні Слави Царства Небесного. Ми будемо тримати пам'ять про Дмитра в серцях завжди, навік» - сказав Олексій Осійчук.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ СИНУ УКРАЇНИ!!!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь