Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕПЛЕННЯ

В УКРАЇНІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕПЛЕННЯ ВІД COVID-19 АМЕРИКАНСЬКОЮ ВАКЦИНОЮ MODERNA, 2 МЛН ДОЗ ЯКОЇ МИ ОТРИМАЛИ ВІД УРЯДУ США В МЕЖАХ ГЛОБАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ COVAX

09:48:42 02.08.2021

«30 ДНІВ РИНКУ ЗЕМЛІ: СТАБІЛЬНИЙ РОЗВИТОК»

Міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко зазначає, що ринок землі сьогодні повноцінно функціонує — він прозорий, дієвий і кожен може реалізувати своє право розпоряджатися землею: продати, передати в спадок, здавати в оренду чи самому господарювати на цій землі.

09:45:37 02.08.2021

Україна першою в Європі запустила безоплатний тренувальний модуль навичок володіння комп’ютером (ICDL)

International Computer Driver Licence (ICDL) — це сертифікація, що дозволяє людям засвідчити свої навички роботи з комп'ютером за міжнародним стандартом. Якість і репутація ICDL ґрунтуються на понад 20-річному досвіді надання сертифікаційних програм. Сертифікація ICDL доступна в понад 100 країнах. Це мережа з понад 20 000 тестових центрів, що забезпечує понад 70 млн сертифікаційних тестів для 16 млн людей у всьому світі. Завдяки підтримці Міністерства цифрової трансформації один із модулів міжнародної сертифікації навичок роботи з комп’ютером став доступним для українських громадян у безоплатному доступі. 

09:23:53 30.07.2021

КОМАНДНА ТУРБОТА ПРО ДІТЕЙ

Андрій Васильович та Олексій Кузьмич прагнуть створити максимально корисний та незабутній відпочинок для учнів нашої громади. Щирий сміх, купа задоволення, щасливий гамір, яскраві емоції – так реагують діти на сьогоднішній день відпочинку .

08:42:43 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь