Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ

Порядок сплати земельного податку фізичною особою у рік придбання земельної ділянки

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що відповідно до п. 286.1 ст. 286 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) підставою для нарахування земельного податку є:

16:38:14 22.04.2024

Громадяни – власники земельних ділянок одного виду використання, площа яких перевищує межі граничних норм, до 01 травня мають подати заяву для застосування пільги

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що пунктом 281.4 ст. 281 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) визначено, що якщо фізична особа, визначена у п. 281.1 ст. 281 ПКУ, станом на 01 січня поточного року має у власності декілька земельних ділянок одного виду використання, площа яких перевищує межі граничних норм, визначених п. 281.2 ст. 281 ПКУ, така особа до 01 травня поточного року подає письмову заяву у довільній формі до контролюючого органу за місцем знаходження будь-якої земельної ділянки про самостійне обрання/зміну земельних ділянок для застосування пільги (далі – заява про застосування пільги).

16:35:12 22.04.2024

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!

Захарівщина працює згуртовано і дружно в організації та відправці допомоги воїнам-землякам ЗСУ. Завдяки всім небайдужим жителям на фронт щораз відправляються необхідні пристрої, речі та продукти. Сьогодні Івановій С.А., матері двох дітей-військових, які несуть службу на Донеччині, передали замовлений тепловізор AGM TAIPAN TM25-384. Світлана Анатоліївна, розчулившись, відзначила, що Захарівщина багата добрими людьми, а особливо її односельці із Глибокого Яру - відразу зголосились надати допомогу своїм молодим землякам й не залишились осторонь цієї важливої справи! Щира вдячність усім жителям громади, колективам установ, закладів та підприємств, які донатили. Ми радіємо з того, що наша спільна робота тут, в тилу, приносить користь там, на фронті. Це найменше, чим ми можемо віддячити нашим воїнам-захисникам. Лише у єдності наша сила! А захисникам бажаємо Божого захисту та Янголів-охоронців! Чекаємо вас вдома!

16:34:41 22.04.2024

Про пожежну безпеку на підприємстві

Забезпечення пожежної безпеки є складовою виробничої та іншої діяльності посадових осіб і працівників підприємства, отже вся відповідальність за забезпечення пожежної безпеки на підприємстві покладається на його власника та керівника (п. 3 статті 55 Кодексу цивільного захисту України).

09:38:36 18.04.2024

Про взаємодію з ветеранками

Сьогодні країну захищають понад 45 тисяч жінок-військослужбовиць, 4 тисячі з них — у боях нарівні з чоловіками. Ще 13 тисяч українок мають статус учасниць бойових дій.

09:36:51 18.04.2024

ДОДАТКОВІ ТИМЧАСОВІ РЕЖИМНІ ОБМЕЖЕННЯ у межах Подільського та Роздільнянського районів Одеської області

З метою запобіганню дестабілізації обстановки на державному кордоні в період дії правового режиму воєнного стану, в межах контрольованого прикордонного району, на території Подільського та Роздільнянського районів Одеської області, запровадити додаткові тимчасові режимні обмеження на

09:35:44 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь