Захарівська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВИНИ

Що робити коли стягують кошти за виконавчим написом нотаріуса?

Що таке виконавчий напис нотаріуса? Останнім часомтрапляються випадки, коли на адресу місця проживання чи реєстрації, або місце роботи надходять листи від державного чи приватного виконавця про те, що відносно людини відкрито виконавче провадження та розпочато стягнення із заробітної плати чи пенсії. Після надходження таких документів, досить часто першою виникає думка: «До суду мене не викликали, рішення суду мені не направлялось, тож на підставі чого відбувається стягнення?» А вже потім хтось може згадати, що колись і доводилось оформляти кредитну позику у фінансовій установі.

10:39:13 22.10.2021

Нормативні документи COVID-19

Постанова від 20 березня 2020 р. № 224 Про затвердження переліку лікарських засобів, медичних виробів та/або медичного обладнання, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19), які звільняються від сплати ввізного мита та операції з ввезення яких на митну територію України звільняються від оподаткування податком на додану вартість Розпорядження від 23 березня 2020 р. № 339-р Про заходи із забезпечення публічної безпеки і порядку, спрямовані на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 Розпорядження від 23 березня 2020 р. № 337-р Про заходи з охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, спрямовані на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 Постанова від 20 березня 2020 р. № 225 Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України Постанова від 16 березня 2020 р. № 240 Про запобігання поширенню на атомних електростанціях України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 Постанова від 19 лютого 2020 р. № 129 Деякі питання закупівлі медичних виробів для запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19 Постанова від 11 березня 2020 р. № 211 Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 Розпорядження від 14 березня 2020 р. № 291-р Про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополя та виїзду з неї, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 Постанова Моз України від 27.03.2020р. №4 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо безпечного поводження з тілами померлих осіб з підозрою або підтвердженням коронавірусної хвороби (COVID-19)

13:58:37 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь